Často kladené otázky o elektrickej trojkolke

Späť na Blog
Pohled na elektrickou tříkolku pro dospělé před jízdou a cyklostesce v přírodě

Často kladené otázky o elektrickej trojkolke

Kategória: Trojkolky a bicykle

Spísali sme si najčastejšie otázky o jazde na elektrickej trojkolke a prinášame vám odpovede na jednom mieste.

 

Ako bezpečná je elektrická trojkolka?

V prvom rade potrebujete elektrickú trojkolku, na ktorej sa budete cítiť bezpečne. To znamená, že môžete udržiavať rovnováhu, nastupovať a vystupovať a prispôsobovať trojkolku, ak máte špeciálne potreby (bez toho, aby ste stratili stabilitu trojkolky). Ďalej potrebujete predné a zadné svetlá kvôli bezpečnosti. A nakoniec by ste sa mali uistiť, že elektrická trojkolka má kotúčové brzdy.

Ako pohodlne sa na ňu nastupuje a vystupuje?

Hľadajte elektrickú trojkolku, na ktorú sa ľahko nastupuje a z ktorej sa ľahko vystupuje. V ideálnom prípade by mali byť motor a batéria umiestnené tak, aby sa na ňu dalo ľahko nasadnúť a zosadnúť. Rám by mal byť prispôsobený jazdcovi; mal by mať nízky nástup, aby sa naň ľahko nastupovalo a zostupovalo.

Je batéria dôležitá?

Áno, z niekoľkých dôvodov. Elektrické modely môžu fungovať na rôzne typy batérií, ale mali by ste hľadať model s “inteligentnou nabíjačkou”, aby ste sa nemuseli obávať jej prebitia. Takisto by ste mali byť schopní prejsť dlhú vzdialenosť na jedno nabitie.

Aké režimy má elektrická trojkolka?

Plný plyn aj asistenciu, takže sa môžete sami rozhodnúť, ktorý režim chcete používať.

Čo ak mám s trojkolkou problémy po jej použití?

Vyhľadajte spoločnosť, ktorá môže poskytnúť servis kdekoľvek. Mali by byť schopní poslať k vám niekoho, kto vám pomôže s jednoduchými opravami. Mali by ste tiež hľadať spoločnosť, ktorá ponúka komplexnú záruku.

Kto môže využívať elektrické trojkolky?

Výhodou elektrických trojkoliek je jednoduché ovládanie a vďaka tomu ich môže využívať naozaj takmer každý. Vďaka svojim vlastnostiam ich často využívajú hendikepovaní a seniori s pohybovými zdravotnými problémami. Vďaka elektrickým trojkolkám sa stávajú opäť mobilnými. Častými používateľmi sú aj ďalší seniori a dospelí, napríklad na cestu na nákup či do práce.

Akú rýchlosť dosahujú elektrické trojkolky?

Mnohé elektrické trojkolky sa pri vypnutí motora dajú používať ako klasické šľapacie trojkolky. S použitím elektromotora býva ich priemerná rýchlosť 25 km/h a maximálna až 35 km/h alebo aj viac.


Pozrite si našu ponuku elektrických trojkoliek!

Elektrické trojkolky


 

Zdieľať článok

Späť na Blog